SUSHI SUPA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 477 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Supa. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 23:16 Top!
25 feb 2024 om 19:20 Op tijd bezorgd. Sushi viel ons tegen. Stukjes waren vrij groot en erg "los" gemaakt.
23 feb 2024 om 21:03 Veruit de beste sushi van Drachten en snel bezorgd. Kunnen andere sushi bezorg restaurants nog wat van leren!
17 feb 2024 om 16:53 Party box en nog een paar losse special sushi’s besteld en werd vrij snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. De sushi’s zijn lekker vers zoals ik gewend ben bij Sushi Supa. Zeker een aanrader!
14 feb 2024 om 20:50 1820 besteld en 2020 konden we pas eten ivm valentijndrukte. Ondanks dat, vind ik het veel te lang. Het eten was wel erg goed en ik krijg bij een volgende bestelling box 1 ofn2 gratis. Dat is wel netjes.
26 jan 2024 om 20:45 Super snelle bezorging, erg lekkere sushi. Warme gerechten goed warm. Lekkerste sushi die ik in Drachten heb gehad.
22 jan 2024 om 11:56 Goed gevulde heerlijke grote sushi happen
22 jan 2024 om 7:47 Heb alle sushi tenten geprobeerd in Drachten, maar deze blijft toch echt veruit het lekkerst!
21 jan 2024 om 20:05 Jammer dat de bezorging zo lang duurde maar als je het eenmaal hebt is het genieten
20 jan 2024 om 19:44 Het was heerlijk!!!
18 jan 2024 om 20:24 De sushi was weer heerlijk!
12 jan 2024 om 22:50 Lekkerste sushi van Drachten